Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 110 g extra virgin ólífuolía
- 40 g næringarger
- 30 g möndlur (möndluflögur)
- 20 g basilika, fersk
- ½ sítróna, safinn eingöngu
- 2 hvítlauksrif
- sjávarsalt
- svartur pipar, eftir smekk
Tofu Ricotta
- 2 hvítlauksrif
- 395 g tófú, í bitum
- 20 g ólífuolía
- 20 g vatn
- ½ sítróna, nýkreistur safinn
- 2 msk næringarger
- ¼ tsk sjávarsalt
Sveppa- og spínatfylling
- 10 g ólífuolía
- 450 g ferskir sveppir, skornir í sneiðar
- 250 g ferskt spínat (baby spinach)
- 1 hnífsoddur sjávarsalt
Marinarasósa
- 2 hvítlauksrif
- 100 g laukur, skorinn í fernt
- 100 g gulrót, í bitum
- 10 g ólífuolía
- 1 ½ tsk timían, þurrkað
- 1 hnífsoddur chiliflögur, þurrkaðar (volitelně)
- 1 hnífsoddur fínmalaður sykur
- ½ tsk sjávarsalt
- 1 hnífsoddur svartur pipar
- 800 g maukaðir tómatar, úr dós
Samsetning
- 12 lasagne blöð (see tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 2336 kJ / 557 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 20 g