Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g parmesan ostur, í bitum (2 cm)
- 2 hvítlauksrif
- 150 g blaðlaukur, í bitum
- 40 g ólífuolía
- 300 g risotto grjón (t.d. Arborio)
- 60 g hvítvín
- 350 g kjúklingabringur, skinn- og beinlausar, í bitum(3 cm)
- 600 g vatn
-
1
kjúklingakraftur, teningur
nebo 1 kúfuð tsk kjúklingakraftur - 3 stönglar ferskt timían, bara laufin
- ½ tsk sjávarsalt
- ¼ tsk svartur pipar
- 100 g ferskt spínat (baby spinach)
- 30 g ósaltað smjör, í bitum
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 2820 kJ / 670 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 25 g