Tagliatelle með porcini sveppum

Tagliatelle með porcini sveppum

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 skammtar

Suroviny

  • fersk steinselja leaves only
    20 g
  • hvítlauksrif
    1
  • extra virgin ólífuolía
    50 g
  • porcini sveppir, ferskir cut in slices
    100 g
    30 g porcini sveppir, þurrkaðir, látið liggja í vatni í 20 mínútur, síið svo vatnið frá
  • ferskir sveppir cut in slices
    100 g
  • salt plus extra for seasoning
    1 ¼ tsk
  • vatn
    1200 g
  • pasta, tagliatelle
    300 g
  • svartur pipar, nýmalaður
    1 - 2 hnífsoddur

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Protein 11 g
Kalorie 1659 kJ / 396 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše