
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g laukur skorinn í tvennt
- 2 hvítlauksrif
- 1 stöngull steinseljulauf, fersk aðeins laufin
- 1 stöngull fersk basilíka aðeins lauf, auk viðbótar til að skreyta
- ¼ - ½ rauður chili, ferskur fræhreinsaður ef vill
- 100 g sólþurrkaðir tómatar
- 30 g smjör, saltað eða ósaltað
- 500 g kjúklingabringur, skinnlausar skornar í bita (2-3 cm)
- 250 g rjómi
- 350 g vatn
- 80 g hvítvín
- 1 msk kjúklingakraftur
- 250 g penne pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 703.3 kcal / 2954 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 33.7 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Sodík
- 885.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Svepparisotto
Žádné hodnocení
Pad Thai núðlur með rækjum
30min
Brokkolí- og chilispaghetti
40min
Vegan sveppa- og spínat lasagna
Žádné hodnocení
Kjúklinga- og spínatrisotto
30min
Kjúklingapasta
25min
Hrísgrjón með eggjum og grænmeti
Žádné hodnocení
Tagliatelle með porcini sveppum
Žádné hodnocení
Spaghetti carbonara
40min
Risotto með Parmesan osti
30min
Mac 'n' Cheese
Žádné hodnocení
Lasagna
2hod. 30min