
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 200 g parmesan ostur cut in pieces (3 cm)
Kjötsósa
- 200 g blandað grænmeti (celery stalk, carrots and onions), cut in pieces
- 40 g extra virgin ólífuolía
- 800 g blandað hakk (nauta og svína) (half pork and half beef)
- 100 g hvítvín, þurrt
- 300 g hakkaðir tómatar í dós
- 1 - 1 ½ tsk salt to taste
- ½ - 1 tsk svartur pipar to taste
Hvít sósa
- 1000 g mjólk
- 80 g smjör, saltað eða ósaltað cut in pieces
- 100 g hveiti
- 1 tsk salt
- 1 - 2 hnífsoddur múskat
Samsetning
- smjör, saltað eða ósaltað for greasing and topping
- 250 g lasagne blöð approx. 16 sheets (10 cm x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 994 kcal / 4161 kJ
- Protein
- 50 g
- Tuk
- 64 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Svepparisotto
Žádné hodnocení
Pad Thai núðlur með rækjum
30min
Pasta með kjúklingi og sólþurrkuðum tómötunum
30min
Brokkolí- og chilispaghetti
40min
Vegan sveppa- og spínat lasagna
Žádné hodnocení
Kjúklinga- og spínatrisotto
30min
Kjúklingapasta
25min
Hrísgrjón með eggjum og grænmeti
Žádné hodnocení
Tagliatelle með porcini sveppum
Žádné hodnocení
Spaghetti carbonara
40min
Risotto með Parmesan osti
30min
Mac 'n' Cheese
Žádné hodnocení