Risotto með Parmesan osti

Risotto með Parmesan osti

4.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 skammtar

Suroviny

  • parmesan ostur cut in pieces (3 cm)
    40 g
  • skallotlaukur (approx. 30 g)
    1
  • smjör, saltað eða ósaltað
    40 g
  • extra virgin ólífuolía
    10 g
  • risotto grjón (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
    320 g
  • hvítvín, þurrt
    60 g
  • vatn
    820 g
  • kraftur (fyrir 0,5 l) meat or vegetable
    1
    1 kúfuð tsk kraftur, kjöt- eða grænmetiskraftur
  • salt to taste
    ½ - 1 tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Protein 9 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše