
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g sesamolía
nebo 20 g hnetuolía - 100 g laukur skorinn í hálft
- 150 g gulrót í bitum (4 cm)
- 150 g beikonkurl
- 30 g sojasósa
- 2 tsk sykur
-
1
kraftur (fyrir 0,5 l) (volitelně)
nebo 1 kúfuð tsk kraftur (volitelně) -
350
g hvít hrísgrjón, short-grain (18-20 mín. suðutími)
nebo 350 g hvít hrísgrjón, long-grain (18-20 mín. suðutími) - 1200 g vatn
- 400 g blandað grænmeti (t.d. brokkolí, frosnar grænar baunir, blómkál, kúrbítur, í bitum)
- 4 egg
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 418 kcal / 1748 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Svepparisotto
Žádné hodnocení
Pad Thai núðlur með rækjum
30min
Pasta með kjúklingi og sólþurrkuðum tómötunum
30min
Brokkolí- og chilispaghetti
40min
Vegan sveppa- og spínat lasagna
Žádné hodnocení
Kjúklinga- og spínatrisotto
30min
Kjúklingapasta
25min
Tagliatelle með porcini sveppum
Žádné hodnocení
Spaghetti carbonara
40min
Risotto með Parmesan osti
30min
Mac 'n' Cheese
Žádné hodnocení
Lasagna
2hod. 30min