Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 g cevada em grão
- 40 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 5 folhas de manjericão
- 40 g azeite
- 70 g cenoura cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 100 g curgete cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 130 g beringela cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
- 30 g pinhão
- 1 - 2 pitadas de tomilho seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 15.8 g
- Sodík
- 911 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estufado de tofu
30 min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50 min
Salada de quinoa com tofu
55 Min
Salada de cevada
40 min
Bolonhesa de lentilhas
50 min
Salada de cevada com frango e beterraba
8h 40 min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3h
Caril de millet com frango
35 min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 min
Caril de legumes com bulgur
55 Min
One pot de lentilhas e espinafres
1h
Gratinado de brócolos e quinoa com creme de couve-flor da Sena
1h