Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 - 80 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 500 g água
- 4 ovos
- 300 g batata cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 300 g couve-flor, só os floretes (3 cm aprox.)
- 6 - 7 pés de aneto, fresco, mais q.b. p/ guarnecer
- 150 g iogurte natural s/ açúcar
- 30 g mostarda de Dijon
- 50 g maionese
- 1 - 2 c. chá de vinagre de vinho branco
- ½ c. chá de açúcar
- ½ - 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 910.7 kJ / 217.7 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 534.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caril de feijão-preto
35 Min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20 min
Goulash de batata - vegan ou com carne
1 Std. 15 Min
Sopa asiática com frango
1 Std. 10 Min
Legumes com arroz vietnamita
40 Min
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1 Std. 15 Min
Salada de brócolos, pimento e pinhão
10 Min
Conchas com azeitonas e pão ralado com anchovas
45 Min
Gnocchi com curgete - TM6
45 Min
Fajitas de tofu e vegetais
25 Min
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30 Min
Omelete proteica
30 Min