Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 5 g de gingembre frais
- 1 piment frais, épépiné et coupé en brunoise
- 200 g de blancs de poireau, émincés finement
- 5 g d'huile d'olive
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de lait de coco
- 10 g de sauce de poisson
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 4 feuilles de kaffir (volitelně)
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 75 g de petits pois, frais ou surgelés
- 300 g d'escalopes de poulet, coupées en cubes
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe thaïe aux crevettes
30min
Soupe de poulet thaïe
50 min
Soupe chinoise aux boulettes de crevette
20min
Curry vert de cabillaud
50 min
Soupe de poulet au citron vert
35min
Tom Yam
30min
Soupe aux boulettes de poulet et crevettes
45min
Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
45min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40min
Soupe asiatique au bœuf
35min
Consommé de bœuf
35min
Soupe de poulet à l'estragon
25min