
Zařízení & příslušenství
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Příprava 10min
Celkový 35min
6 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
seafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
456 kcal /
1911 kJ
Protein
15.4 g
Tuk
21.4 g
Sacharidy
49 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko