Kompatibilní verze
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
nebo 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled, plus 800 g boiling water - ¼ tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1911 kJ / 456 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 21.4 g
Alternativní recepty
Prawn Saganaki
35 min
Asparagus Risotto
45min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Seafood Risotto
40 Min