Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello

Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello

4.8 214 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    75 g
  • fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)
    3 - 4 sprigs
  • shallots halved
    90 g
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • unsalted butter diced
    75 g
  • tinned chopped tomatoes
    200 g
  • risotto rice
    350 g
  • brandy
    30 g
  • seafood broth (shellfish stock), boiling
    800 g
    1 fish stock cube (for 0.5 l), (shellfish stock), boiling
  • fine sea salt plus extra to taste
    2 tsp
  • ground cayenne pepper
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • fresh chives chopped, for garnishing
    4

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 15.4 g
Kalorie 1911 kJ / 456 kcal
Tuk 21.4 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...