Kompatibilní verze
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
nebo 1 fish stock cube (for 0.5 l) (shellfish stock), boiling - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1911 kJ / 456 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 21.4 g
Alternativní recepty
Salmon and Fennel Risotto
25min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Seafood Risotto
40min
Asparagus Risotto
45min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Béarnaise Sauce
20min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Beurre Blanc
20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min