Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 20 g de noix de cajou grillées, non salées
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 900 g de bulbes de fenouil, coupés en tranches dans le sens de la longueur (environ 7 mm d'épaisseur)
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 10 feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 906.3 kJ / 217.7 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 380 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de fenouil au chèvre
1 Std. 5 Min
Tourte aux blettes
13 Std.
Quiche oignon-fenouil
1h 10min
Farçou
2h 20min
Gratin de fenouil au fromage
55 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 Std. 5 Min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Gratin de blettes
1h
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min