Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 120 g di cipolle a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate (vedere consigli)
-
250
g di fagioli borlotti in scatola, scolati e sciacquati
nebo 250 g di fagioli bianchi, cotti (vedere consigli) - 600 g di acqua
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- aceto balsamico, a piacere
- crostini, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1011.5 kJ / 241.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Sodík
- 364 mg
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di farro e fagioli
1 godz.
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 godz.
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di cereali e verdure
40min
Minestra di cereali e ceci
45 min
Zuppa di legumi e verdure
40min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 godz.