Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho de amendoim
- 2 dentes de alho
- 20 g gengibre fresco s/ casca, cortado em rodelas (2 mm aprox.)
- 20 g óleo de sésamo
- 125 g leite de coco
- 50 g manteiga de amendoim
- 30 g molho de soja light
- 30 g açúcar amarelo
- 3 - 4 gotas de Tabasco® verde
Taça de grão-de-bico
- 1 pitada de flocos de malagueta seca
- 1 dente de alho
- 20 g sumo de lima (1 unid. aprox.)
- 30 g óleo de sésamo
- 25 g molho de soja
- 1000 g água
- 1 c. sopa de sal
- 200 g arroz basmati
- 200 g brócolos, só os floretes
- 200 g cenoura cortada em rodelas (5 mm aprox.)
- Azeite q.b. p/ fritar
- 60 g alho-francês cortado em rodelas (0,5 mm aprox.)
- 200 g grão-de-bico cozido escorrido
- Tabasco® verde q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2350.4 kJ / 561.8 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 70.8 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 2569.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fajitas de tofu e vegetais
25 min
Tofu com caril katsu vegan
1sa
Massa de tomate seco e tempeh
30 Min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40 dk
Salada de trigo sarraceno e queijo de cabra assado
Žádné hodnocení
Legumes com arroz vietnamita
40 dk
Feijão com legumes no forno
30 Min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35 dk
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1 godz. 30 min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 dk
Salada de quinoa com tofu
55 dk
Strogonoff de cogumelos e jaca
35 dk