Zařízení & příslušenství
法式傳統澄清牛肉湯
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
蛋白1 個
-
牛絞肉500 克
-
紅蘿蔔 洗淨,去皮切塊(約3公分)150 克
-
50 克 大蔥, ,洗淨,切段(約3公分)韭蔥 洗淨,切段(約3公分)50 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
百里香½ 茶匙
-
牛肉高湯1500 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
4217.4 mg
Protein
189.6 g
Kalorie
11670.8 kJ /
2787.2 kcal
Tuk
198.5 g
Vláknina
19.2 g
Nasycený tuk
361.3 g
Sacharidy
52 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
藍帶主廚Raymond
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan