法式傳統澄清牛肉湯

法式傳統澄清牛肉湯

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 25min.
4 人份

Suroviny

  • 蛋白
    1 個
  • 牛絞肉
    500 克
  • 紅蘿蔔 洗淨,去皮切塊(約3公分)
    150 克
  • 韭蔥 洗淨,切段(約3公分)
    50 克
    50 克 大蔥, ,洗淨,切段(約3公分)
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 百里香
    ½ 茶匙
  • 牛肉高湯
    1500 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 4217.4 mg
Protein 189.6 g
Kalorie 11670.8 kJ / 2787.2 kcal
Tuk 198.5 g
Vláknina 19.2 g
Nasycený tuk 361.3 g
Sacharidy 52 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...