Zařízení & příslušenství
蒜香蛤蜊卜卜鍋
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭30 克
-
香油20 克
-
薑 切片5 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
-
水1200 克
-
米酒30 克
-
蠔油50 克
-
娃娃菜 剝散,切段150 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
4524.3 mg
Protein
78.8 g
Kalorie
3115.8 kJ /
744.7 kcal
Tuk
25.7 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一秒讓你變大廚
25 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan