蒜香蛤蜊卜卜鍋

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    30 克
  • 香油
    20 克
  • 切片
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克
  • 1200 克
  • 米酒
    30 克
  • 蠔油
    50 克
  • 娃娃菜 剝散,切段
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 4524.3 mg
Protein 78.8 g
Kalorie 3115.8 kJ / 744.7 kcal
Tuk 25.7 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...