Zařízení & příslušenství
海味濃湯
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 將外殼刷洗乾淨400 克
-
特級橄欖油80 克
-
生草蝦300 克
-
白酒50 克
-
水300 克
-
蔥 只取蔥白,切段100 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥200 克
-
罐裝切碎番茄200 克
-
鱈魚肉片 切塊250 克
-
鮮奶油50 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.5 g
Kalorie
1501 kJ /
359.2 kcal
Tuk
26.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
10.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
聖誕派對開始了!
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan