Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung
- 300 g Zwiebeln, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 150 g rote Paprikaschoten, in Streifen (5 mm)
- 150 g grüne Paprikaschoten, in Streifen (5 mm)
- 4 Knoblauchzehen, in Scheiben (ca. 3 mm)
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 100 g Olivenöl
Kohl-Bohnen-Brösel und Kabeljau
- 250 g Weißbrot, altbacken, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 60 g Olivenöl, etwas mehr zum Garnieren
- 6 Knoblauchzehen
- 2 Kabeljaurückenfilets (je ca. 400-450 g, ca. 3 cm dick, Sushiqualität)
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, zum Würzen
-
250
g Grünkohl, in Streifen (ca. 3 mm x 5 cm)
nebo 250 g Wirsingkohl, in Streifen (ca. 3 mm x 5 cm) - 250 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
- 10 g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3578 kJ / 855 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1655 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1j 20 menit
Marokkanisches Lamm mit Zitronen-Couscous
4 Std.
Kimchi-Jalousien
40 min
Schweinslungenbraten im Weckerl
1 Std. 45 Min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 menit
Lachs nach arabischer Art mit heurigen Erdäpfeln
45 Min
Schweinslungenbraten koreanischer Art mit lauwarmen Reissalat
1h 10 min
Pastitsio - Makkaroniauflauf mit Faschiertem
1j 30 menit
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Terrine Provençale
2j
Lammragout mit Sellerie-Püree
1h 10 min
Crêpes Suzette
50 menit