
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ⅛ gramů vody
- 500 gramů kuřecích prsou nakrájených na plátky
- 150 gramů žampiónů na plátky
- 1 stroužek česneku
- citrónová kůra, strouhaná z ½ bio citrónu
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 polévková lžíce vinného octa
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 100 gramů olivového oleje
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 400 gramů baby špenátu čerstvého
- 6 kusů jarní cibulky nakrájené
- 100 gramů loupaných mandlí
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 560 kcal / 2344 kJ
- Protein
- 37.4 g
- Tuk
- 40.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Šťavnaté ovoce z papiloty
20min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min
Kuřecí kari salát
30min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min
Teplý kuřecí salát se sýrem
25min
Pak choi s houbami
15min
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Žádné hodnocení
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
1hod. 5min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Alpský sýrový toast
25min
Špenátový dip
15min