Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vody
- 500 gramů kuřecích prsou, nakrájených na plátky
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 1 stroužek česneku
- citrónová kůra, strouhaná, z 1/2 bio citrónu
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 polévková lžíce vinného octa
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 100 gramů olivového oleje
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 400 gramů čerstvého baby špenátu
- 6 kusů jarní cibulky, nakrájené
- 100 gramů loupaných mandlí
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2344 kJ / 560 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 40.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40 min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 Min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1h
Teplý bramborový salát se slaninou
1 godz. 15 min
Pstruh se zelenou čočkou
35 min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Žádné hodnocení
Čekankové koláčky
Žádné hodnocení
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Kuřecí frikasé s chřestem
1h
Gnocchi s avokádem
20min