Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 200 gramů růžiček brokolice
- 500 gramů čerstvého špenátu, bez stopek
-
80
gramů smetany, min. 30 % tuku
nebo 80 gramů smetany na vaření - 5 gramů agar-agaru (cca 2 vrchovaté čajové lžičky)
- 100 gramů feta sýru, na kostičky
- 100 gramů kozího sýru, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce olivového oleje, na vymazání formy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1010 kJ / 243 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zázvorové rohlíčky
3h
Ořechové košíčky bez mouky a cukru
30 Min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16h 20min
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5 min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30min
Pizza z bramborového těsta (bez lepku)
8 Std.
Mrkvové pesto
30 Min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 Std. 45 Min
Mini Paleo cupcaky z kokosové mouky (bez lepku)
40 Min
Vitello tonato
2h
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení