Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 200 gramů růžiček brokolice
- 500 gramů čerstvého špenátu, bez stopek
-
80
gramů smetany, min. 30 % tuku
nebo 80 gramů smetany na vaření - 5 gramů agar-agaru (cca 2 vrchovaté čajové lžičky)
- 100 gramů feta sýru, na kostičky
- 100 gramů kozího sýru, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce olivového oleje, na vymazání formy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1010 kJ / 243 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganská liptovská pomazánka
12 Std. 10 Min
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Žádné hodnocení
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 Std. 30 Min
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2h 15min
Treska v pivním těstíčku
30min
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 Min
Čokoládovo-višňový trhanec z plechu
30min
Malinovo-čokoládová pomazánka
10 Min
Plněná zelenina
1 Std. 20 Min
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1 Std. 20 Min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1 godz. 5 min
Kaštanová krémová polévka
1 Std. 10 Min