Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 200 gramů růžiček brokolice
- 500 gramů čerstvého špenátu, bez stopek
-
80
gramů smetany, min. 30 % tuku
nebo 80 gramů smetany na vaření - 5 gramů agar-agaru (cca 2 vrchovaté čajové lžičky)
- 100 gramů feta sýru, na kostičky
- 100 gramů kozího sýru, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce olivového oleje, na vymazání formy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1010 kJ / 243 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sójový jogurt (veganský)
Žádné hodnocení
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 menit
Celozrnný velikonoční věnec s vejci a uzeným pstruhem
1h 45min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1j 5 menit
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 godz. 40 min
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1ωρ.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 menit
Ryba po řecku
35 menit
Mexické fazole s krustou z polenty
1ωρ.
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min
Polenta se špenátem a sýrem
1ωρ.
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 menit