
Zařízení & příslušenství
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
Příprava 20min
Celkový 30min
6 porcí
Suroviny
Citrónová feta
-
citrónové kůry z chemicky neošetřeného citrónu, bez bílé části10 - 15 gramů
-
sýru feta na 2cm kostky200 gramů
-
citrónové šťávy20 gramů
-
olivového oleje60 gramů
-
mletého černého pepře1 špetka
Hovězí maso
-
stroužků česneku5
-
cibule napůl100 gramů
-
čerstvá chilli paprička bez semínek, na plátky½ - 1
-
olivového oleje50 gramů
-
mletého římského kmínu1 čajová lžička
-
sladké červené papriky1 polévková lžíce
-
kurkumy2 polévkové lžíce
-
mletého kajenského pepře½ čajové lžičky
-
mleté skořice½ čajové lžičky
-
koriandrových semínek mletých1 čajová lžička
-
soli¼ čajové lžičky
-
rajčatového protlaku50 gramů
-
sekaných rajčat, sterilovaných400 gramů
-
třtinového cukru1 polévková lžíce
-
hovězího rumpsteaku na 2–3cm kousky1000 gramů
-
konzervovaných fazolí kidney bean scezených280 gramů
-
čerstvého koriandru jen lístky, na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
736 kcal /
3095 kJ
Protein
67.8 g
Tuk
43 g
Sacharidy
17.2 g
Vláknina
7.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

45 minut
10 recept
Česká republika
Česká republika