Pikantní hovězí s citrónovou fetou
TM5 TM6

Pikantní hovězí s citrónovou fetou

Suroviny

Citrónová feta

  • 10 - 15 gramů citrónové kůry, z chemicky neošetřeného citrónu, bez bílé části
  • 200 gramů sýru feta, na 2cm kostky
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 60 gramů olivového oleje
  • 1 špetka mletého černého pepře

Hovězí maso

  • 5 stroužků česneku
  • 100 gramů cibule, napůl
  • ½ - 1 čerstvá chilli paprička, bez semínek, na plátky
  • 50 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička mletého římského kmínu
  • 1 polévková lžíce sladké červené papriky
  • 2 polévkové lžíce kurkumy
  • ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
  • ½ čajové lžičky mleté skořice
  • 1 čajová lžička koriandrových semínek, mletých
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 50 gramů rajčatového protlaku
  • 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
  • 1 polévková lžíce třtinového cukru
  • 1000 gramů hovězího rumpsteaku, na 2–3cm kousky
  • 280 gramů konzervovaných fazolí kidney bean, scezených
  • čerstvého koriandru, jen lístky, na ozdobu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3095 kJ / 736 kcal
Protein
67.8 g
Sacharidy
17.2 g
Tuk
43 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Nejsou připojeny žádné řetězce.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše