Pikantní hovězí s citrónovou fetou

Pikantní hovězí s citrónovou fetou

4.5 20 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 porcí

Suroviny

Citrónová feta
  • 10 - 15 gramů citrónové kůry z chemicky neošetřeného citrónu, bez bílé části
  • 200 gramů sýra feta na 2cm kostky
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 60 gramů olivového oleje
  • 1 špetka mletého černého pepře
Hovězí maso
  • 5 stroužků česneku
  • 100 gramů cibule napůl
  • ½ - 1 čerstvá chilli paprička bez semínek, na plátky
  • 50 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička mletého římského kmínu
  • 1 polévková lžíce sladké červené papriky
  • 2 polévkové lžíce kurkumy
  • ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
  • ½ čajové lžičky mleté skořice
  • 1 čajová lžička koriandrových semínek mletých
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 50 gramů rajčatového protlaku
  • 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
  • 1 polévková lžíce třtinového cukru
  • 1000 gramů hovězího rumpsteaku na 2–3cm kousky
  • 280 gramů konzervovaných fazolí kidney bean scezených
  • čerstvého koriandru jen lístky, na ozdobu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 67.8 g
Kalorie 3095 kJ / 736 kcal
Tuk 43 g
Vláknina 7.6 g
Sacharidy 17.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...