Zařízení & příslušenství
Gin-cured ocean trout salad
Příprava 20min.
Celkový 30hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Cured ocean trout
-
ocean trout fillet trimmed, boned, skin removed500 - 800 g
-
star anise1
-
juniper berries5
-
pink peppercorns1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
sugar125 g
-
sea salt125 g
-
lemon peel strips, no white pith (4 cm)2
-
gin of choice (see Tips)100 g
Salad
-
radishes trimmed and thinly sliced3
-
cucumber sliced½
-
extra virgin olive oil to drizzle1 tbsp
-
fresh chives chopped to garnish4 sprigs
-
micro herbs to serve
-
crème fraîche to serve
-
bread toasted to serve (optional)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2029 mg
Protein
26.3 g
Kalorie
1326.8 kJ /
315.9 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ginspiration
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4hod. 25min.
Broccoli and blue cheese soup
25min.
Basil pesto
10min.
Eggplant rotolo
1hod. 40min.
Hearty seafood chowder
1hod.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min.
Black tahini and beetroot hommus
1hod. 10min.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1hod.
Moroccan lamb with pilaf
5hod. 40min.
Brinjal (eggplant pickle)
1hod. 30min.
Smoked trout pâté
3hod. 15min.