Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande

Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande

4.1 15 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g de bulbes de fenouil coupés en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 15 g de jus de citron
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 2 filets de maquereaux fumés détaillés en dés
  • 500 g d'eau
  • 300 g de champignons de Paris frais émincés
  • 40 g d'amandes effilées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 544.5 mg
Protein 9.3 g
Kalorie 916.5 kJ / 221.3 kcal
Tuk 16.5 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...