Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande
TM6 TM5 TM31

Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande

4.3 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g de bulbes de fenouil, coupés en morceaux
  • 2 filets de maquereaux fumés, détaillés en dés
  • 30 g d'huile d'olive
  • 15 g de jus de citron
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 300 g de champignons de Paris frais, émincés
  • 40 g d'amandes effilées

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
916.5 kJ / 221.3 kcal
Protein
9.3 g
Sacharidy
6.3 g
Tuk
16.5 g
Nasycený tuk
2.3 g
Vláknina
5 g
Sodík
544.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty