Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Dinkel
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 - 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 200 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 10 g gemischte Kräuter (z. B. Thymian, Majoran, Petersilie), abgezupft
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Ajvar
- 150 g Feta, in Stücken
- 2 Prisen Fleur de Sel
- Sesam zum Bestreuen
- Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 425 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Körner-Brötchen
3u. 30min
Sesam-Stangen
1h
Kräuterfaltenbrot
1h 10 min
Mediterrane Baguettes
1h 30min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10 min
Gefüllte Partybrötchen
1 Std. 40 Min
Möhren-Mais-Buns
2h 30 min
Pesto-Hörnchen
1h 20 min
Fladenbrot
2h
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Garlic-Cheese-Bread
1sa 35 dk
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1h 15 min