Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
nebo 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 655 kJ / 157 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 14 g
- Sodík
- 402 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotes Curry mit Ente
1 Std. 10 Min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20min
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5min
Gewürzpaste Asia Style
1h
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16 Std. 40 Min
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min