Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
nebo 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 655 kJ / 157 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 14 g
- Sodík
- 402 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 min
Rotwein-Pilz-Risotto
35 min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1 Std. 20 Min
Coq au vin
3 Std.
Rotes Curry mit Ente
1h 10 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min