Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
nebo 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 655 kJ / 157 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 14 g
- Sodík
- 402 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürztes Tri-Tip Rindfleisch mit gegrillten Maiskolben und Rahmspinat
3h
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1h 10min
Artischocken sous-vide
50min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45min
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50min
Vietnamesische Beef Pho
1h 45 min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1h