
Kompatibilní verze
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalm en aardappelen
- boter om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
nebo 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout naar smaak
- vers gemalen peper naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 660 kcal / 2763 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 1137 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Suikervrij bananenbrood
1hod. 15min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Chili con carne
40min
Sous-vide teriyaki zalm
1hod. 20min
350 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
400-500 g ui karameliseren
50min
Yoghurt met rode vruchten
12hod. 20min
Steak au Poivre
20min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.