Kompatibilní verze
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
nebo 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1137 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamscurry
1h
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Bloemkoolrijst poke bowl
Žádné hodnocení
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Chili con carne
40min
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h