Kompatibilní verze
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
nebo 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1137 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Gekruide lamstaart
40min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Chili con carne
40min
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Champignons of zwammen met look
20min