Kompatibilní verze
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
nebo 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1137 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citroen-kokos bliss balletjes
Žádné hodnocení
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Chili con carne
40 min
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min
Yoghurt met rode vruchten
12hod. 20min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.