Kompatibilní verze
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g Gruyère kaas, in stukken
nebo 300 g Cheddar kaas, in stukken - 1000 g water
- 1000 g bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)
- 4 - 6 eieren
- 80 g bloem
- 80 g boter
- 800 g melk
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- ½ - ¾ tl gemalen nootmuskaat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2199 kJ / 526 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 563 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
200 g ui kleuren
25 Min
XXL - Pompoensoep
50min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Žádné hodnocení
Romige courgettensoep
35min
200-300 g ui glaceren
Žádné hodnocení
200 g ui karameliseren
40min