Kompatibilní verze
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g Gruyère kaas, in stukken
nebo 300 g Cheddar kaas, in stukken - 1000 g water
- 1000 g bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)
- 4 - 6 eieren
- 80 g bloem
- 80 g boter
- 800 g melk
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- ½ - ¾ tl gemalen nootmuskaat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2199 kJ / 526 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 563 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Waterzooi van kip
1u.
Citroen-kokos bliss balletjes
Žádné hodnocení
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30 min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Chili con carne
40min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min