Kompatibilní verze
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g Gruyère kaas, in stukken
nebo 300 g Cheddar kaas, in stukken - 1000 g water
- 1000 g bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)
- 4 - 6 eieren
- 80 g bloem
- 80 g boter
- 800 g melk
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- ½ - ¾ tl gemalen nootmuskaat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2199 kJ / 526 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 563 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Rundvlees Stroganoff
1h
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4小时
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Keine Bewertungen
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min