
Kompatibilní verze
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g Gruyère kaas in stukken
nebo 300 g Cheddar kaas in stukken - 1000 g water
- 1000 g bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)
- 4 - 6 eieren
- 80 g bloem
- 80 g boter
- 800 g melk
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- ½ - ¾ tl gemalen nootmuskaat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 526 kcal / 2199 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 563 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
XXL - Pompoensoep
50min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Žádné hodnocení
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4hod.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Yoghurt met kokosnoot
12hod. 15min
Yoghurt met rode vruchten
12hod. 20min
Pâté in korst
10hod.
Steak Stroganoff
45min
Kip in perziksaus
40min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kipfricassee
Žádné hodnocení