Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 30 g zonnebloemolie
- 200 g rode paprika's, in plakjes (6 cm x 1 cm)
- 120 g witte wijn
- 400 g visfumet
- 300 g water
- 400 g diepgevroren gemengde zeevruchten
- 2 tl zoete paprikapoeder
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 zakje saffraan
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 10 g suiker
- 5 g zout
- 200 g verse kabeljauwfilets, in stukken (3 cm)
- 30 g limoensap, vers geperst
- 1 limoen, in partjes
- ½ bos verse peterselie
- stokbrood, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1154.6 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1654.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Mallorcaanse vissoep
40min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Kip met 'mole verde' saus
Keine Bewertungen
Azteca taart
1 godz.
Soep met zeeduivel en garnalen
1 godz.
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min