
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g uien in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember geschild (± 2 cm)
- 30 g zonnebloemolie
- 200 g rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)
- 120 g witte wijn
- 300 g water
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 zakje saffraan
- 10 g suiker
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 2 laurierbladeren, gedroogd
- 400 g diepgevroren gemengde zeevruchten
- 5 g zout
- 400 g visfumet
- 30 g limoensap vers geperst
- 200 g verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)
- 1 limoen in partjes
- ½ bos verse peterselie
- stokbrood om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 276 kcal / 1154.6 kJ
- Protein
- 25.1 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 1654.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van boerenkool en rode kool
Žádné hodnocení
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Mallorcaanse vissoep
40min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Tarbot met salsasaus
Žádné hodnocení
Kleine carnaval beignets
Žádné hodnocení
Groentensaus voor pasta
40min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Hongaarse champignonsoep
30min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4hod.
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min