Zařízení & příslušenství
Zeevruchtenstoofpot
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porties
Suroviny
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1654.1 mg
Protein
25.1 g
Kalorie
1154.6 kJ /
276 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
17.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Comfort Food
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Žádné hodnocení
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1hod.
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Scampi cajun citroen pasta
30min.
Rabarberijs
36hod. 25min.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1hod. 15min.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Mosterd-dillesaus
2hod. 15min.
Gebakken spinazie met eieren
40min.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min.
Slowcooken kalfsstoofpot
2hod. 10min.
Bearnaisesaus
20min.