Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 30 g zonnebloemolie
- 200 g rode paprika's, in plakjes (6 cm x 1 cm)
- 120 g witte wijn
- 300 g water
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 zakje saffraan
- 10 g suiker
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 2 laurierbladeren, gedroogd
- 400 g diepgevroren gemengde zeevruchten
- 5 g zout
- 400 g visfumet
- 30 g limoensap, vers geperst
- 200 g verse kabeljauwfilets, in stukken (3 cm)
- 1 limoen, in partjes
- ½ bos verse peterselie
- stokbrood, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1154.6 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1654.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1sa
Taart met peer en brie
1hod. 10min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Papaya'péro
30min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Viscurry
35 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min