Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 30 g zonnebloemolie
- 200 g rode paprika's, in plakjes (6 cm x 1 cm)
- 120 g witte wijn
- 400 g visfumet
- 300 g water
- 400 g diepgevroren gemengde zeevruchten
- 2 tl zoete paprikapoeder
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 zakje saffraan
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 10 g suiker
- 5 g zout
- 200 g verse kabeljauwfilets, in stukken (3 cm)
- 30 g limoensap, vers geperst
- 1 limoen, in partjes
- ½ bos verse peterselie
- stokbrood, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1154.6 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1654.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4小时
Geraspte wortelsalade
10min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Amandelbretzels
Žádné hodnocení
Rucola taart
Žádné hodnocení
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Maanzaadslakken
Žádné hodnocení
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Klassieke sabayon
15min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Žádné hodnocení
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min