
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 125 g de blé précuit, type Ebly®
- 200 g de petits pois frais
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 15 brins de ciboulette fraîche ciselés
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 100 g de tomates cerise coupées en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 215.2 kcal / 902.2 kJ
- Protein
- 14.2 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Sodík
- 187.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mille-feuille de betterave à l'ail confit et chèvre frais
1hod.
Coupe infernale
12hod. 45min
Crème fouettée au basilic
2hod. 10min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2hod. 45min
Champignons farcis
13hod. 15min
Salade de haricots gigantes et coques
1hod. 5min
Mille-feuille de topinambour au quinoa
30min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
25min
Sorbet à la poire et à la menthe
12hod. 10min
Calamars farcis comme en Algarve
1hod. 10min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min