Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 125 g de blé précuit, type Ebly®
- 200 g de petits pois frais
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 100 g de tomates cerise, coupées en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 902.2 kJ / 215.2 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 187.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 min
Soupe Pho aux spaghetti de radis daïkon
Žádné hodnocení
Sorbet aux pêches et au basilic
10min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2 godz.
Houmous de petit pois aux orties, vapeur de coques aux herbes fraîches par Eric Guérin
1 godz.
Sablés aux cerises et aux noix
1 godz. 20 min
Plateau apéritif de poissons fumés et gressins
3h
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35min
Soufflé au sabre
1 godz.
Rillettes de merlu et chorizo doux
12h
Tarte citron vert, basilic et estragon
12hod. 40min