Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 80 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de pipas de calabaza
- 280 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
nebo 2 cucharaditas de miel - 10 g de aceite de oliva
- 250 g de beicon en lonchas (en tiras de 3 mm)
- 3 - 4 pellizcos de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1398 kJ / 334 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 661.7 mg
Alternativní recepty
Suizos
2 Std. 30 Min
Fougasse con masa madre
14 Std. 30 Min
Polos de semifrío de frambuesa
8 godz. 30 min
Pincho de sardina rellena
45min
Tejas de cacao con almendras
8h 45min
Piruletas de galette des rois
1h 30min
Macarons rellenos de salmón y crema de roquefort
2 Std. 30 Min
Helado de lima
5 Min
Crema de camembert y arándanos rojos
20min
Polos de sandía
8hod. 15min
Rebojos zamoranos
50 Min
Galletas emoticono feliz
1h 40min