
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 90 g de agua
- 5 g de pie de masa de centeno
- 60 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de alcaravea en grano
- ¼ de cucharadita de semillas de fenogreco (volitelně)
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 20 g de pan rallado
- 20 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 260 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 100 g de harina integral de centeno
- 260 g de harina de fuerza
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal (7-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 175 kcal / 734 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 1.4 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 369.5 mg
Alternativní recepty
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan rústico con aceitunas
2 Std. 15 Min
Panecillos de agua
2 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Pan de aceitunas con masa madre
17 Std. 45 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Panecillos artesanos
1 Std. 30 Min