Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 90 g de agua
- 5 g de pie de masa de centeno
- 60 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de alcaravea en grano
- ¼ de cucharadita de semillas de fenogreco (volitelně)
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 20 g de pan rallado
- 20 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 260 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 100 g de harina integral de centeno
- 260 g de harina de fuerza
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal (7-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 734 kJ / 175 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 369.5 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16sa
Pan de espelta
2h 20min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de centeno y manteca
16sa
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23hod.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 godz. 15 min
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45min
Pan retorcido con masa madre
16sa
Pan gallego con masa madre
15h 30min