Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 90 g de agua
- 5 g de pie de masa de centeno
- 60 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de alcaravea en grano
- ¼ de cucharadita de semillas de fenogreco (volitelně)
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 20 g de pan rallado
- 20 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 260 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
- 100 g de harina integral de centeno
- 260 g de harina de fuerza
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal (7-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 734 kJ / 175 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 369.5 mg
Alternativní recepty
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Panecillos de cerveza con queso cheddar
2 godz.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 godz.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 godz. 30 min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
3j 40 menit
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min
Pan payés con masa madre
16 godz.