Bollitos de hinojo y alcaravea

Bollitos de hinojo y alcaravea

5.0 2 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 14hod.
10 unidades

Suroviny

Masa madre de centeno
  • de agua
    90 g
  • de pie de masa de centeno
    5 g
  • de harina integral de centeno
    60 g
Soaker frío
  • de semillas de hinojo
    ½ cucharadita
  • de alcaravea en grano
    ¼ de cucharadita
  • de semillas de fenogreco (volitelně)
    ¼ de cucharadita
  • de agua
    60 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de pan rallado
    20 g
  • de harina integral de centeno
    20 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    260 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de harina integral de centeno
    100 g
  • de harina de fuerza
    260 g
  • de sal (7-12 g)
    1 ½ - 2 cucharaditas

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 175 kcal / 734 kJ
Protein 6.1 g
Tuk 1.4 g
Sacharidy 34.8 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sodík 369.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...