Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Biga
- 70 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 130 g de harina de espelta
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 190 g de agua
- 20 g de miel
- 5 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 30 g de mantequilla en trozos pequeños
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 1 pera conferencia (no muy madura)
- 24 lonchas de beicon cortadas por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1919 kJ / 458 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 766.6 mg
Alternativní recepty
Medias noches al vapor
2h
Brioche rápido
1h 50 min.
Khao nom kok (Minitortitas dulces con leche de coco) - Laos
35min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12sa 30 dk
Chapata con masa madre
17h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Mezcla de especias para panes rústicos
5min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 godz. 30 min
Miniroscones de bizcocho
9 Std.
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min