Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Biga
- 70 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 130 g de harina de espelta
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 190 g de agua
- 20 g de miel
- 5 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 30 g de mantequilla en trozos pequeños
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 1 pera conferencia (no muy madura)
- 24 lonchas de beicon cortadas por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1919 kJ / 458 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 766.6 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Brownie Low carb
1 Std.
Chapata con masa madre
17 Std.
Panecillos de espelta
16h 30 min.
Palitos de queso con pesto de verduras
1h 30min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.