
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Biga
- 70 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 130 g de harina de espelta
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 190 g de agua
- 20 g de miel
- 5 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 30 g de mantequilla en trozos pequeños
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 1 pera conferencia (no muy madura)
- 24 lonchas de beicon cortadas por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 458 kcal / 1919 kJ
- Protein
- 13.9 g
- Tuk
- 25.7 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Sodík
- 766.6 mg
Alternativní recepty
Bizcochitos de batata dos chocolates
1hod.
Tarta de chocolate blanco con frambuesa y frutos rojos
2hod. 50min
Panecillos de avellanas
15hod. 30min
Pan de especias
1hod. 30min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1hod. 15min
Panettone de avellanas y marron glacé
18hod. 10min
Muffins de zanahoria con frosting (sin huevo y sin lácteos)
35min
Trenza de queso y cebolleta
1hod. 45min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14hod. 30min
Panecillos de zanahoria y semillas
15hod.
Panecillos de leche
4hod. 30min
Pan de espelta
2hod. 20min