
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Biga
- 110 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Soaker frío
- 40 g de ciruelas pasas sin hueso en dados de 1 cm
- 40 g de higos secos en dados de 1 cm
- 60 g de avellanas tostadas sin piel
- 80 g de agua fría
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 50 g de avellanas tostadas sin piel
- 50 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 80 g de harina integral de centeno
- 110 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 ½ cucharaditas de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de anís en grano
-
10
g de aceite de avellanas
nebo 10 g de aceite de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 218 kcal / 912 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 7.5 g
- Sacharidy
- 32.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 395.1 mg
Alternativní recepty
Bocaditos de manzana y nueces
50min
Bizcocho de pera con jengibre
1hod.
Pan de lino y patata
2hod. 45min
Bizcocho de peras
1hod.
Pan de caja
2hod. 15min
Corona de almendra
35min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14hod. 30min
Pan de centeno y manteca
16hod.
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1hod. 45min
Cake de yogur y chocolate
1hod. 30min
Bizcocho ligero con orange curd
1hod. 15min
Bizcocho de aceite de oliva
40min