Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g azeite
- 2 dente de alho
- 500 g cachaço de porco desossado ou pedaços de carne de porco, s/ nervo e s/ osso, cortados em cubos (3 cm), secos com papel de cozinha
- 4 - 6 pitadas de paprika
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 30 g salsa, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 250 g cebola cortada em lâminas
- 300 g arroz selvagem
- 30 g concentrado de tomate
- 700 g água
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 40 g ameixa seca s/ caroço
- 5 g salva fresca, só as folhas
- 10 g coentros, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2917 kJ / 696 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 181 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de peru com alho
45 Min
Coxas de galinha teriyaki
3 Std. 5 Min
Coq au vin
1h 30min
Arroz de porco com cinco especiarias
50 Min
Pilaf de porco
45 Min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8h 30min
Frango com sésamo caramelizado
40 Min
Frango marroquino
30 Min
Salteado de vitela com legumes
35 Min
Bife com couve e massa chinesa
55 min
Frango de cebolada à angolana
30 Min