Kompatibilní verze
Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
12
lonchas de cecina
nebo 12 lonchas de jamón serrano - 1000 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
- 400 g de agua
- 50 g de avellanas
- 80 g de aceite de oliva
- 50 g de nueces peladas
- 50 g de arándanos congelados
- 10 g de vinagre balsámico
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 852 kJ / 203 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 547.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de espárragos y fresas
1h 30min
Ensalada de espárragos, boquerones y queso fresco
40 min
Rollitos de pepino con ensalada de huevo y salmón ahumado
40 min
Salmón con canónigos y arándanos
25 min
Langostinos dos salsas
30 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 Std.
Huevos de codorniz y espárragos con salsa de mostaza
30 min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6h 15min
Milhojas de berenjena y queso de cabra al pesto
50 min
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
9 Std.
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10 Min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min