Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos

Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos

3.1 10 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 45min
12 unidades

Suroviny

  • de cecina
    12 lonchas
    12 lonchas de jamón serrano
  • de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
    1000 g
  • de agua
    400 g
  • de avellanas
    50 g
  • de aceite de oliva
    80 g
  • de nueces peladas
    50 g
  • de arándanos congelados
    50 g
  • de vinagre balsámico
    10 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 203 kcal / 852 kJ
Protein 9.9 g
Tuk 17.2 g
Sacharidy 2.2 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sodík 547.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...