Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos
TM6 TM5

Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos

3.1 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 12 lonchas de cecina
    nebo 12 lonchas de jamón serrano
  • 1000 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
  • 400 g de agua
  • 50 g de avellanas
  • 80 g de aceite de oliva
  • 50 g de nueces peladas
  • 50 g de arándanos congelados
  • 10 g de vinagre balsámico
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Nutriční hodnoty
na 1 unidad
Kalorie
852 kJ / 203 kcal
Protein
9.9 g
Sacharidy
2.2 g
Tuk
17.2 g
Nasycený tuk
3.2 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
547.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty