Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 豬肝 ,切斜片(約1公分厚)
- 1650 克 水 (含浸泡和烹煮用)
- 10 克 苦茶油
- 15 克 嫩薑 ,切絲
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- 100 克 菠菜 ,切段(約5公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 492.6 kJ / 117.8 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 4243.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 236.8 mg