酸菜蛤蜊雞湯

酸菜蛤蜊雞湯

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 1800 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 洗淨切塊
    400 克
  • 5 片
  • 蒜頭
    5 顆
  • 杏鮑菇 洗淨切片
    1 個
  • 酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切
    1 顆
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)
    300 克
  • 枸杞 (volitelně) 以開水略沖
    1 大匙
  • 適量,依個人口味調整

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1734.7 mg
Protein 22.6 g
Kalorie 885 kJ / 211.7 kcal
Tuk 10.9 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 100.2 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...