Zařízení & příslušenství
酸菜蛤蜊雞湯
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
水1800 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 洗淨切塊400 克
-
薑5 片
-
蒜頭5 顆
-
杏鮑菇 洗淨切片1 個
-
酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切1 顆
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)300 克
-
枸杞 (volitelně) 以開水略沖1 大匙
-
鹽 適量,依個人口味調整
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1734.7 mg
Protein
22.6 g
Kalorie
885 kJ /
211.7 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
100.2 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
點一桌年夜飯
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan