Zařízení & příslušenství
苦茶油炒菠菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
苦茶油10 克
-
薑 切絲15 克
-
菠菜 切段(約5公分)250 克
-
新鮮香菇 去蒂頭,切片50 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
227.3 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
326.4 kJ /
78 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
4198.5 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan