Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco
- 300 g de melocotón maduro, pelado y en trozos (ver sugerencia)
- 30 g de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 gotas de tabasco
- 100 g de tomate maduro en trozos
- 30 g de pimiento rojo en trozos
- 400 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 1 diente de ajo
-
250
g de calamares frescos en trozos
nebo 250 g de calamares troceados congelados en trozos - 4 chorritos aceite de oliva virgen extra para servir (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 491 kJ / 117 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 616.5 mg
Alternativní recepty
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 godz. 10 min
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10min
Crema verde con ojos ¡¡¡espeluznante!!!
30min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Cogollos a la parrilla con vinagreta
15min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Crema fría de tomate y albahaca
5min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Crema de gambones
45 Min