Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco
- 300 g de melocotón maduro, pelado y en trozos (ver sugerencia)
- 30 g de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 gotas de tabasco
- 100 g de tomate maduro en trozos
- 30 g de pimiento rojo en trozos
- 400 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 1 diente de ajo
-
250
g de calamares frescos en trozos
nebo 250 g de calamares troceados congelados en trozos - 4 chorritos aceite de oliva virgen extra para servir (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 491 kJ / 117 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 616.5 mg
Alternativní recepty
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 Min
Cóctel de frutos rojos con cava
5 min
Milhojas de sandía con gambas y lima
30min
Gazpacho de albaricoques
1 godz. 15 min
Flan de salmorejo
4h 20min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Gazpacho de melón
15 Min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 min
Crema fría de bacalao
3 Std. 10 Min
Gazpacho de melón
10 min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45min
Sopa fría de tomate y albahaca con rollitos de salmón
10 min