Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g água
- 400 g ervilhas congeladas
- 800 g argolas de lulas
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 1 dente de alho
- 25 tomates-cereja
- 2 pitadas de sal
- 3 folhas de hortelã
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1063.8 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caril Massaman de beringela vegan
50min
Salmão thai com puré de edamame
1 Std. 20 Min
Noodles salteados coreanos (Japchae) - TM6
Brak ocen
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 Std. 10 Min
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1 Std. 50 Min
Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta
1 Std. 15 Min
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1 Std. 20 Min
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1h 10min
Peito de pato com molho de laranja
2 Std. 20 Min
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1 godz. 45 min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min
Caldo-verde com batata-doce
45min