Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 750 g água
- 700 g batata nova c/ casca (ver dica)
- 80 g cebola
- 50 g manteiga
- 50 g vinho branco
- 500 g cogumelos frescos cortados em fatias (1 cm aprox.)
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 1 ½ c. chá de sal
- 8 c. sopa de azeite
- ¾ c. chá de pimenta
- 5 dentes de alho esmagados
- 4 pés de alecrim, só as folhas
- 2 c. sopa de amido de milho, dissolvido em 4 c. de sopa de água fria
- 100 g natas c/ 30-40% de gordura
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2674 kJ / 639.1 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 914.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolonhesa de lentilhas
35 Min
Strogonoff de cogumelos com batata-doce
40 Min
Chilli de cogumelos
35 Min
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1 Std. 30 Min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 Min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 Min
Orzo com abóbora e pimento
35 Min
Feijão-verde em molho de tomate
30 Min
Gratinado de batata duchesse com legumes
1 Std. 15 Min
Bolonhesa de frutos secos
35 Min
Massa com curgete e espargos verdes
45 Min
Penne com curgete e molho de feijão
35 Min