Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão (volitelně)
- 150 g avelã, noz, amêndoa ou mistura
- 3 c. sopa de ervas de Provence
- 2 dentes de alho
- 150 g alho-francês cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 50 g azeite
- 800 g tomate em pedaços
- 1 c. sopa de concentrado de tomate
- 15 g folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- 2 pitadas de açúcar
- 2 pitadas de pimenta
- 1 c. sopa cheia de caldo de legumes em pó
- 100 g água morna
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1760.7 kJ / 420.8 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 249.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz cremoso vegetariano
25 min
Tagliatelle com cogumelos e cebola
25 min
Bolonhesa de lentilhas
35 min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 min
Cogumelos cremosos com batata assada crocante
1h 30min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1h 5min
Massa com molho beringela e tomate
45 min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Massa com molho de amendoim vegan
30 min
Tikka masala de couve-flor
30 min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30 min