Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g ervilhas descongeladas
- 250 g massa, tipo tagliatelle
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços q.b. p/ polvilhar
- 30 g manjericão, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 10 g hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 dente de alho
- 100 g azeite
- 2 c. sopa de sumo de limão
- 1 c. sopa de raspa de limão
- 2 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta, mais q.b. p/ polvilhar
- 1300 g água, mais q.b. p/ cozer
- 4 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2873.4 kJ / 686.8 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 37.1 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1597.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Cuscuz mediterrânico
10 min
Orzo com abóbora e pimento
35 Min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50min
Tikka masala de couve-flor
30 Min
Gnocchi de feijão-branco
1h 10min
Massa de tomate seco e tempeh
30 Min
Penne com curgete e molho de feijão
35 Min
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
1h 30min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 Min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min