Massa cremosa de espelta com espargos e morangos
TM6 TM5

Massa cremosa de espelta com espargos e morangos

3.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g chalota
  • 20 g azeite
  • 6 espargos verdes cortados em pedaços (1 cm aprox.)
  • 5 morangos cortados em metades
  • 170 g água
  • 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
    nebo 1 cubo de caldo de legumes
  • 80 g massa tipo fusilli de espelta

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
2243 kJ / 536 kcal
Protein
14 g
Sacharidy
74 g
Tuk
22 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
7 g
Sodík
20 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty