Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g chalota
- 20 g azeite
- 6 espargos verdes cortados em pedaços (1 cm aprox.)
- 5 morangos cortados em metades
- 170 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 80 g massa tipo fusilli de espelta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 20 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta de caril amarela
25 Min
Caldo de galinha com omelete de ervas
50 Min
Guisado de legumes e leitelho
Žádné hodnocení
Massa com abóbora e couve kale
45 Min
Brunch italiano
1 Std. 30 Min
Enrolados de abóbora e canela
3 godz. 20 min
Gaspacho de tomate e alperce
1 Std. 15 Min
Pudim de feijão com creme de abacate
1 Std.
Ameixas e alperces grelhados com crumble e gelado de lima
6 Std. 40 Min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Žádné hodnocení
Esparguete negro com frutos do mar e molho de maracujá
40 Min
Tacos de frango al pastor
50 Min