Pomalu vařené chilli con carne
TM6

Pomalu vařené chilli con carne

4.7 (29 hodnocení)

Suroviny

  • 20 gramů slunečnicového oleje
    nebo 20 gramů olivového oleje
  • 2 - 3 stroužky česneku
  • 200 gramů červené papriky, bez jádřince, na kousky (2 cm)
  • 170 gramů cibule, na klínky
  • 20 - 30 gramů uzených chilli papriček chipotle
    nebo 20 - 30 gramů konzervovaných jalapeño chilli papriček
  • 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • 100 gramů rajčatového protlaku
  • 1 ½ čajové lžičky cukru
  • 600 gramů mletého hovězího masa
  • 1 ½ čajové lžičky mletého kmínu
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička masové dochucovací pasty
    nebo 1 masový bujón, kostka (pro 0,5 l)
  • 500 gramů konzervovaných fazolí kidney beans, scezených
  • 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru, jen lístky, na ozdobu
  • 150 gramů avokádového dipu guacamole, k podávání
  • 100 gramů zakysané smetany, k podávání

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2847 kJ / 680 kcal
Protein
46 g
Sacharidy
30 g
Tuk
38 g
Nasycený tuk
14 g
Vláknina
16.1 g
Sodík
1490 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty