Pomalu vařené chilli con carne

Pomalu vařené chilli con carne

4.7 43 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 5min.
4 porce

Suroviny

  • 20 gramů slunečnicového oleje
    20 gramů olivového oleje
  • 2 - 3 stroužky česneku
  • 200 gramů červené papriky bez jádřince, na kousky (2 cm)
  • 170 gramů cibule na klínky
  • 20 - 30 gramů uzených chilli papriček chipotle
    20 - 30 gramů konzervovaných jalapeño chilli papriček
  • 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • 100 gramů rajčatového protlaku
  • 1 ½ čajové lžičky cukru
  • 600 gramů mletého hovězího masa
  • 1 ½ čajové lžičky mletého kmínu
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička masové dochucovací pasty
    1 masový bujón, kostka (pro 0,5 l)
  • 500 gramů konzervovaných fazolí kidney beans scezených
  • 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru jen lístky, na ozdobu
  • 150 gramů avokádového dipu guacamole k podávání
  • 100 gramů zakysané smetany k podávání

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1490 mg
Protein 46 g
Kalorie 2847 kJ / 680 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 16.1 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...