Zařízení & příslušenství
Fazole po bretaňsku
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
1 červená cibule (cca 80 gramů), napůl
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
1 červená paprika (cca 150 gramů), na kostky (1,5 cm)
-
1 zelená paprika (cca 150 gramů), na kostky (1,5 cm)
-
2 konzervy máslových fazolí, konzervovaných scezených, à 240 gramů)
-
2 konzervy sekaných rajčat, sterilovaných (à 400 gramů)
-
50 gramů rajčatového protlaku
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
80 gramů vody
-
1 čajová lžička sušené saturejky (volitelně)
-
2 polévkové lžíce lístků bazalky na proužky
-
1 čajová lžička soli
-
2 špetky čerstvě umletého pepře
-
½ - 1 čajová lžička hnědého cukru
-
80 gramů černých oliv (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12 g
Kalorie
1166 kJ /
277 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
16.9 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mexické fazole s krustou z polenty
1hod.
Pikantní zeleninová směs
35min.
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1hod. 25min.
Vegetariánské chilli
1hod. 5min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min.
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min.
Dal makhani
13hod. 20min.
Musaka z červené čočky
2hod. 20min.
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1hod.
Indický čočkový dahl
30min.