Fazole po bretaňsku

Fazole po bretaňsku

4.6 41 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce

Suroviny

  • 1 červená cibule (cca 80 gramů), napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů olivového oleje
  • 1 červená paprika (cca 150 gramů), na kostky (1,5 cm)
  • 1 zelená paprika (cca 150 gramů), na kostky (1,5 cm)
  • 2 konzervy máslových fazolí, konzervovaných scezených, à 240 gramů)
  • 2 konzervy sekaných rajčat, sterilovaných (à 400 gramů)
  • 50 gramů rajčatového protlaku
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 80 gramů vody
  • 1 čajová lžička sušené saturejky (volitelně)
  • 2 polévkové lžíce lístků bazalky na proužky
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 špetky čerstvě umletého pepře
  • ½ - 1 čajová lžička hnědého cukru
  • 80 gramů černých oliv (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 12 g
Kalorie 1166 kJ / 277 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 16.9 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...