Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 červená cibule (cca 80 gramů), napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 1 červená paprika (cca 150 gramů), na kostky (1,5 cm)
- 1 zelená paprika (cca 150 gramů), na kostky (1,5 cm)
- 2 konzervy máslových fazolí, konzervovaných, scezených, à 240 gramů)
- 2 konzervy sekaných rajčat, sterilovaných (à 400 gramů)
- 50 gramů rajčatového protlaku
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 80 gramů vody
- 1 čajová lžička sušené saturejky (volitelně)
- 2 polévkové lžíce lístků bazalky, na proužky
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- ½ - 1 čajová lžička hnědého cukru
- 80 gramů černých oliv (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1166 kJ / 277 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 16.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikantní fazolová polévka
11h
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2 Std. 50 Min
Vegetariánský rýžový salát
40min
Fazolový guláš s klobásou
11h 25min
Čočkové stew s pancettou
1h
Chai masala sušenky (bez cukru)
35 Min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1h
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Jehněčí s cizrnou
1 godz. 5 min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20 min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35 Min