Zařízení & příslušenství
Fazole po bretaňsku
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
1 červená cibule (cca 80 gramů), napůl
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
1 červená paprika (cca 150 gramů), na kostky (1,5 cm)
-
1 zelená paprika (cca 150 gramů), na kostky (1,5 cm)
-
2 konzervy máslových fazolí, konzervovaných scezených, à 240 gramů)
-
2 konzervy sekaných rajčat, sterilovaných (à 400 gramů)
-
50 gramů rajčatového protlaku
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
80 gramů vody
-
1 čajová lžička sušené saturejky (volitelně)
-
2 polévkové lžíce lístků bazalky na proužky
-
1 čajová lžička soli
-
2 špetky čerstvě umletého pepře
-
½ - 1 čajová lžička hnědého cukru
-
80 gramů černých oliv (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12 g
Kalorie
1166 kJ /
277 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
16.9 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Falafel
10hod.
Pečené fazole
1hod. 25min.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Chilli con soya
45min.
Vegetariánské chilli
1hod. 5min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Středomořský zeleninový pekáč
50min.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min.
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1hod. 25min.
Šťavnatý vídeňský guláš
1hod.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.