Kompatibilní verze
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2855 kJ / 683 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Pollock and Spinach Lasagne
1 godz.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min