Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 250 - 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Fisolen, TK
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Gurke
- 1 ¼ TL Salz
- 250 g Rispentomaten
- 150 g Paprikaschoten
- 100 g Olivenöl
- 35 g Apfelessig
- 1 - 2 TL Zucker
- 70 g Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Eisbergsalat, zerpflückt
- 320 g Thunfisch, aus der Dose, in Lake
- 60 - 80 g schwarze Oliven
- 1 Baguette
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2320 kJ / 554 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelsalat
1 Std.
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Schnittlauchsauce
10 Min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 Min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 Min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 Min
Käse-Omelette mit Spinat
30 Min
Salat mit Speck und Apfel
20min
Tomatentarte à la Provence
55 Min
Glasierte Babykarotten
25 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min