Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 250 - 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Fisolen, TK
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Gurke
- 1 ¼ TL Salz
- 250 g Rispentomaten
- 150 g Paprikaschoten
- 100 g Olivenöl
- 35 g Apfelessig
- 1 - 2 TL Zucker
- 70 g Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Eisbergsalat, zerpflückt
- 320 g Thunfisch, aus der Dose, in Lake
- 60 - 80 g schwarze Oliven
- 1 Baguette
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2320 kJ / 554 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25min
Gemüsesalat im Glas
20min
Kräutertopfen
15min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1h
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min
Ingwerdrink
1h 30min
Obstsalat
15min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min