Lammragout mit Sellerie-Püree

Lammragout mit Sellerie-Püree

4.4 16 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    300 - 350 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2 - 3
  • Tomatenmark
    30 g
  • Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen (siehe Variation)
    600 g
  • Buchweizen-Mehl
    1 EL
  • Wasser
    300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Tipp)
    4 TL
  • Zimtstange
    1
  • Kardamomkapseln Samen ausgelöst
    4
  • Gewürznelken
    4
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Knollensellerie geschält, in Stücken (2 cm)
    900 g
  • Dörrzwetschken, entsteint
    100 g
  • Kohlsprossen halbiert
    150 - 200 g
    150 - 200 g Brokkoliröschen
  • Milch
    150 - 200 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ¼ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    4 - 5 Prisen
  • Kräutersalz
    2 - 2 ½ TL
  • gemischte Kräuter, frisch Blättchen abgezupft (z.B. Thymian, Majoran, Oregano)
    ½ Bund

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1671 mg
Protein 33 g
Kalorie 2655 kJ / 635 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 10 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...