Kompatibilní verze
Waffles vegan de espinafres com húmus de feijão e tomate seco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g bebida de soja
- 250 g farinha
- 1 ½ c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 30 g óleo, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sumo de limão
- 1 c. chá de sal
- 3 - 4 pitadas de pimenta preta
- 1 dente de alho
- 6 folhas de manjericão
- 240 g feijão-branco cozido escorrido
- 100 g tomate seco, em óleo escorrido e cortado em pedaços
- 25 g mistura de sementes (abóbora, girassol, linhaça, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1908.6 kJ / 456.2 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 121.3 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 17.2 g
- Sodík
- 665.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hambúrgueres de lentilhas e cenoura com molho schug
20 min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe
1h 45 min
Pastéis de soja
20 min
Hambúrgueres de spirulina vegan
40min
Moussaka vegan
1h 20 min
Queijo rústico com cerveja, cominhos e paprika
Žádné hodnocení
Crepe de grão com húmus de azeitona e granola salgada de curcuma
55min
Empanadas vegan com recheio de cogumelos e pimento
1h 20 min
Creme vegan de caju e limão
35min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1h 5 min
Bases - Béchamel vegan, molho de lentilhas e salteado de espinafres e cogumelos
2h 20min